Κορωνοϊός: Αλματώδης αύξηση στην Βόρεια Ελλάδα

Κορωνοϊός: Αλματώδης αύξηση στην Βόρεια Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιδημιολογική εικόνα του κορωνοϊού στη χώρα μας θυμίζει εφιαλτικό σενάριο που επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, καθώς η διάδοση αυξάνεται και ο χειμώνας πλησιάζει.

Σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία, με βάση την εικόνα που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα, η χώρα ξεπέρασε τα 4.000 κρούσματα για έκτη ημέρα από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, ανοδικά κινήθηκε το τελευταίο 24ωρο και ο αριθμός των βαριά ασθενών, με τους διασωληνωμένους να υπολογίζονται πλέον σε 380 ανά την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.165, ενώ οι νέοι θάνατοι από την πανδημία ανέρχονται σε 25. Ωστόσο, ο αριθμός των τεστ για τον κορωνοϊού χθες ξεπέρασε τα 380.000.

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο Mega διατύπωσε την πρόβλεψη ότι μέχρι τις 17 Νοέμβρη μπορεί να φτάσουμε τα 5.000 κρούσματα ημερησίως.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X