Serie A: Σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις για Σαλερνιτάνα, ισόπαλες Σπέτσια και Τζένοα (VIDEO)

Serie A: Σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις για Σαλερνιτάνα, ισόπαλες Σπέτσια και Τζένοα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια εκτός έδρας νίκη με ανατροπή στο 95’ πήρε η Σαλερνιτάνα με το 1-2 κόντρα στην Βενέτσια. Μοιρασία στο Σπέτσια – Τζένοα (1-1).

Ολα έδειχναν ισοπαλία ανάμεσα στις δύο νεοφώτιστες στον αγώνα της Βενετίας, όμως στο 95’ η Σαλερνιτάνα πήρε τεράστια νίκη, την πρώτη της εκτός έδρας στη σεζόν και μπορούν να ελπίζουν. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Αραμού στο 14’ αλλά ισοφάρισαν στο 61’ με τον Μπονατσόλι και στο 67’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Ιθαν Αμπαντού για τους γηπεδούχους. Στο 95’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Σκιαβόνε χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα που εδώ και δύο αγωνιστικές προπονεί ο Στέφανο Κολαντουόνο.


Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα ανάμεσα επίσης σε ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή, Σπέτσια και Τζένοα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα εντελώς άτυχο αυτογκόλ του Σιρίγκου καθώς μακρινό σουτ στο 66’ πήγε στο δοκάρι, στην πλάτη του και στα δίχτυα. Η Σπέτσια είχε πολλές φάσεις για να «καθαρίσει» το τρίποντο, όμως στο 86’ ο Φελίπε Καϊσέδο κέρδισε πέναλτι και ο Κρισίτο από τη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X