Eurocup: Ηττα για τον Προμηθέα (81-85) στην Πάτρα από την Γκραν Κανάρια

Eurocup: Ηττα για τον Προμηθέα (81-85) στην Πάτρα από την Γκραν Κανάρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότερες λύσεις της Γκραν Κανάρια βοήθησαν τους Ισπανούς να νικήσουν τον Προμηθέα 85-81 στην Πάτρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro Cup και να υποχρεώσουν τους Πατρινούς στο 0/2 στη διοργάνωση.

Η ομάδα τους Λουίς Κασιμίρο… βομβάρδισε ανηλεώς το αντίπαλο καλάθι από την περιφέρεια, ευστοχώντας 16 φορές στις 30 συνολικά προσπάθειές της έξω από την άρκτο των τριών πόντων. Εντούτοις, εξίσου παραγωγικοί πίσω από τη γραμμή των 6.75 ήταν και Ισπανοί, οι οποίοι μέτρησαν 13 εύστοχα τρίποντα σε σύνολο 29 προσπαθειών.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν η αιχμή του δόρατος για τον Προμηθέα, έχοντας 21 πόντους με 6/8 τρίποντα και 6 ριμπάουντ. Θετικός και ο Αϊζάια Μάιλς που ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και 4/6 τρίποντα, παρότι… σίγησε μετά την πρώτη περίοδο. Στους 13 πόντους ο Κέντρικ Ρέι (3/6 τρίποντα), με τον Τζεράι Γκραντ να συμπληρώνει το… καρέ των «διψήφιων» σκόρερ με 12 πόντους.

Για τους νικητές, μεγάλη ζημιά στην ελληνική ομάδα έκαναν ο Ντίλαν Ένις (20 πόντοι με 5/9 τρίποντα) και ο Τζον Σούρνα (17 πόντοι και 11 ριμπάουντ).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X