Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός -Το fair play όπως το εννοούν στο λιμάνι κόντρα στην ΑΕΚ (VIDEO)

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός -Το fair play όπως το εννοούν στο λιμάνι κόντρα στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης γράφει για την κοντή μνήμη του Ολυμπιακού, που κάνει λόγο τις τελευταίες ημέρες για το fair play στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε και από το Πανθεσσαλικό νικώντας με 3-1 τον Βόλο, όμως στον Πειραιά έψαχναν εναγωνίως μια φάση να πιαστούν από την καθαρή νίκη της Ενωσης.

Αυτήν την φάση την βρήκαν στο πρώτο γκολ της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη, με ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό να σκούζουν από την Κυριακή το απόγευμα για το fair play όταν ο Πουρίτα έχασε την μπάλα, η ΑΕΚ έφυγε στην επίθεση και σκόραρε με τον Ανσαριφάρντ, με τον Αργεντινό μπακ του Βόλου να πέφτει στον χώρο του κέντρου και να ζητάει αλλαγή αλλά όλους τους συμπαίκτες του να συνεχίζουν κανονικά το παιχνίδι ενώ μάλιστα ο Γκρίλο έριξε κουτουλιά στον Σιμόες μετά την επίτευξη του τέρματος.


Επειδή στον Ολυμπιακό είναι γνωστό πως έχουν κοντή μνήμη, στο βίντεο παρακάτω θα δούμε πως εννοούν το fair play οι ίδιοι και μάλιστα σε αγώνα που έχασαν από την ΑΕΚ στο παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη τον Νοέμβριο του 1994.

Εκεί, οι παίκτες της ΑΕΚ έγιναν έρμαια του σκληρού και ατιμώρητου παιχνιδιού από πλευράς Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα την φάση που ο Κυριάκος Τοχούρογλου συγκρούεται με τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, με τον ποδοσφαιριστή της Ενωσης να μένει στο έδαφος και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε μια πραγματικά σπάνια αντιαθλητική κίνηση να τσουλάει τον Βόσνιο μέσο της ΑΕΚ εκτός αγωνιστικού χώρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X