ΑΕΚ: Η σημερινή... διαφορετική προπόνηση της «Βασίλισσας» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η σημερινή... διαφορετική προπόνηση της «Βασίλισσας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Υπό το βλέμμα μεγάλων παιδιών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Λιόσια

Σε μία… ξεχωριστή δράση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία φιλοξένησε στη σημερινή προπόνηση, στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, μεγάλα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».

Μάλιστα, αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της ομάδας του Στέφανου Δέδα, οι παίκτες της «Βασίλισσας» έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά και τους δώρισαν μία συλλεκτική κιτρινόμαυρη μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Μία διαφορετική προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΣΠΙΤΙ μας. Μεγάλα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», που εδρεύει στα Άνω Λιόσια, οι νέοι φίλοι της Ομάδας μας, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας». Μετά το τέλος της προπόνησης έπαιξαν μπάσκετ με τους αθλητές της ΑΕΚ, οι οποίοι τους δώρισαν μία συλλεκτική κιτρινόμαυρη μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους. Η συνεργασία ΑΕΚ BC και «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ», η εκκίνηση της οποίας πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021 θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με ποικίλες δράσεις.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X