ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών βόλεϊ κοριτσιών!

ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών βόλεϊ κοριτσιών!
Photo Credits: INTIME

Η Κ-18 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Ζωγράφου και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με το Γαλάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός αυτής της εβδομάδες για τα ηλικιακά τμήματα βόλεϊ κοριτσιών της ΑΕΚ.

Μια σημαντική και εύκολη νίκη πέτυχε η Κ-18 που επικράτησε με 3-0 σετ του Ζωγράφου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.  Τα κορίτσια του Γιώργου Γιουβανάκογλου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πλέον ετοιμάζονται για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στο Γαλάτσι εκτός έδρας. Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μιτάι, Καρακάση, Δενέλαβα, Κιούπη, Νέγκογλου, Κυριλλίδη, Κουβαρά, Ρηγοπούλου, Γκέρμαν, Λειβάδη, Γελαδάκη, Παπαδήμα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κ-20 της ΑΕΚ παρά την ήττα με 3-0 σετ από τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου.

Τα σετ: 25-9, 25-19, 25-15

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μιτάι, Γκέρμαν, Βαρδάλα, Πετρουλάκη, Νέγκογλου, Πατράζου, Ξένιου, Τζαχίλη, Καρακάση, Φραγκιαδάκη, Παπαδοπούλου, Γκάνα

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισαν και οι Κορασίδες 2 της ΑΕΚ από τον Φοίβο Μελισσίων. Ο προπονητής, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος έδωσε χρόνο σε πολλά νέα πρόσωπα με τα κορίτσια να εμφανίζονται βελτιωμένες από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κάσση , Αλμπάνη ,Τσιαπραιλη Μ. , Τσιαπραιλη Ν. , Μπουρδου , Γιαννιδακη, Γρηγορίου, Δημακου, Ζαφείρη, Γκότση, Σπούρνια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X