Άρη – Κάρυ Γ', η ΑΕΚ θέλει και τους έξι διαιτητές elite

Άρη – Κάρυ Γ', η ΑΕΚ θέλει και τους έξι διαιτητές elite
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει στο enwsi.gr για το αίτημα του Αρη για ξένο διαιτητή στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και ο Άρης του Κάρυ Γ’, έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζητάει elite διαιτητές στο ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Κι εντός γηπέδου και στο VAR. Ο Άρης του Κάρυ Γ’, επιλέγει λοιπόν από νωρίς μέσα στην εβδομάδα να… ανάψει τα αίματα για το ματς, με ένα από τα κλασικά κόλπα της σχολής που φοιτούν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα το επικοινωνιακό περιτύλιγμα, σε επίπεδο διαρροής, θέλει τον Άρη ή τον Κάρυ… ανήσυχους επειδή η ΑΕΚ πήρε, λέει, σφυρίγματα στον Βόλο. Διόλου τυχαίο πως αυτή η κίνηση του Άρη και του Κάρυ, έρχονται πακέτο με τις αστειότητες της προπαγάνδας του ΟΣΦΠ για τις διαμαρτυρίες του Βασίλη Δημητριάδη στον Βόλο, αλλά και με κάποιες αθλιότητες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σήμερα, σε σχέση με την ακεραιότητα της νίκης της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Η οποία καθώς φαίνεται προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε κάποια κέντρα και παράκεντρα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη ενεργοποίηση από Δευτέρα κιόλας.

Δεν πειράζει, ελάτε… Θα είμαστε πάνω από 30 χιλιάδες και μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, με τον Άρη και τον Κάρυ επίσημους προσκεκλημένους, για να το απολαύσουν κι αυτοί με την ψυχή τους.

Η ΑΕΚ πρώτη δεν θα ήθελε κανέναν Ελληνα διαιτητή

Για να σοβαρευτούμε. Φυσικά και η ΑΕΚ πρώτη θα ήθελε elite διαιτητές και στο γήπεδο μέσα και στο VAR. Κι αν γίνεται ΚΑΝΕΝΑΝ Έλληναν διαιτητή στην ομάδα των ρέφερι του ντέρμπι. Τι να θέλει η ΑΕΚ; Τους νέους Φωτιάδες, Τζοβάρες, Σκουλάδες, Μωυσιάδηδες, Γκαμάρηδες και πάει λέγοντας; Που θα έχουν στο μυαλό τους πως θα ικανοποιήσουν την προπαγάνδα κατά της ΑΕΚ;

Το ξέρουν αυτό και ο Άρης και ο Κάρυς και οι καθηγητές στην σχολή που φοιτούν. Θέλουν απλά να δυναμιτίσουν το ματς, θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες και καλά ήττας της ΑΕΚ σε επίπεδο επιλογής διαιτητών και την ανάλογη ψυχολογία.

Θεωρώ αυτονόητο πως η ΑΕΚ συναινεί… επί δέκα στο αίτημα των Άρη – Κάρυ Γ’ και πρέπει ο Κλάτενμπεργκ να το ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Θέλουμε elite διαιτητή, elite τέταρτο και δύο elite στο VAR. Σίγουρα όχι τον Παπαπέτρου που έβαλε ο Κλάτενμπεργκ στο Άρης – Παναθηναϊκός. Σίγουρα όχι VARίστα από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, όπως έβαλε στο ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ. Όπως και στο ΟΣΦΠ – Παναθηναϊκός. Μιλάμε φυσικά για παιχνίδια πολύ πιο σημαντικά από το ΑΕΚ – Άρης. Στο οποίο αγωνίζεται ο δεύτερος της βαθμολογίας με τον ένατο! Που τους χωρίζουν στον πίνακα οκτώ βαθμοί. Ο δεύτερος, με τον ένατο επαναλαμβάνω.

Αρης – Κάρυ Γ’ πάνε να δημιουργήσουν κλίμα

Γι΄αυτό το ματς οι Άρης – Κάρυ πάνε να δημιουργήσουν κλίμα κι εμφανίζουν απαιτήσεις, με στόχο εκτός των άλλων να δημιουργηθεί η εντύπωση πως πάνε να αντιμετωπίσουν κάποιον που ευνοείται από την διαιτησία μέχρι τώρα, άρα έχουν λόγο να ανησυχούν. Από τις πρώτες ομάδες στην βαθμολογία, η ΑΕΚ είναι η μοναδική που έχει απώλεια βαθμών με άμεση ευθύνη της διαιτησίας. Και σε αγώνα μετά τον οποίο ο VARίστας έπαψε να ορίζεται, θα έβγαινε από τον πίνακα των διεθών κι έφτασε να παραιτηθεί μόνος του από την διαιτησία.

Παρόλα αυτά, αν και τίποτα από την πρακτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα ο Κλάτενμπεργκ δεν δικαιολογεί ικανοποίηση του αιτήματος των Άρη – Κάρυ Γ’, χωρίς καμιά διάθεση για πλάκα, λέω ξανά με σιγουριά πως η ΑΕΚ είναι 100% υπέρ μιας τέτοιας επιλογής. Ειδικά από την στιγμή που είναι βέβαιο πως η σχολή που φοιτούν και διακρίνονται για τις επιδόσεις τους οι Άρης – Κάρυ μέσα στην εβδομάδα θα εντείνει τον πόλεμο προπαγάνδας εν όψει αυτού του ματς. Που φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως είναι από τους αγώνες virtual reality στο πρωτάθλημα. Με άλλον νομίζεις πως παίζεις και με άλλον παίζεις.

Ωστόσο και το timing είναι εξαιρετικό. Καθώς την 10η αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΣΦΠ, τι καλύτερο από το να αντιμετωπίσεις στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι σου, την 8η αγωνιστική, τους Άρη- Κάρυ Γ’. Μιλάμε για τις συνθήκες της απόλυτης προσομοίωσης…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X