Η ΑΕΚ με ψυχή και πάθος σήμερα κόντρα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στη Νιμ στη Γαλλία!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στη Γαλλία κόντρα στην πανίσχυρη Νιμ για την 2η αγωνιστική του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση έχει μπροστά της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 στη Γαλλία τη Νίμ για την την 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του EHF European League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ταταμπάνια αντιμετωπίζουν μία πολύ ισχυρή ομάδα που κατέκτησε την 5η θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, στο κλειστό «Le Parnasse» αλλά είναι αποφασισμένοι για να τα δώσουν και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έδειξε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με την εμφάνιση της πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στους ομίλους και με μια ανάλογη εικόνα και στο σημερινό παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες για να κοιτάξει στα μάτια την Γαλλική ομάδα. Η αποστολή αναχώρησε χθες το απόγευμα με προορισμό τη Μασσαλία και από κει οδικώς για τη Νιμ με τον Δημήτρη Δημητρούλια να έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Χρήστο Μυλωνά ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία. Ο Μυλωνάς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ματς στη Χαλκίδα πριν μια εβδομάδα και η απουσία του αποτελεί σίγουρα πλήγμα αλλά η ομάδα έχει δείξει πως διαθέτει την ποιότητα αλλά και το βάθος στον πάγκο της για να καλύψει κάθε απουσία.

Πρόβλημα και ο Λέμος

Το πρόβλημα στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον Πάτρικ Λέμος επανήλθε με τον παίκτη να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος ταξίδεψε ωστόσο με την υπόλοιπη ομάδα και παρά τους πόνους αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα παίζοντας με ένεση. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Δημήτρης Δημητρούλιας ανακοίνωσε και την αποστολή συμπεριλαμβάνοντας την τελευταία στιγμή τους Κοτσιώνη και Στάθη. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Στάθη, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X