«O Ντε Λιχτ θέλει να φύγει από Γιουβέντους, προτάθηκε στην Τσέλσι»

Κρατάει Ντε Λιχτ η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τάσεις φυγής από την Γιουβέντους παρουσιάζει ο Ματέις Ντε Λιχτ, ο οποίος φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League για λογαριασμό τη Τσέλσι.

Τρόπο… διαφυγής από την Γιουβέντους φαίνεται πως αναζητά ο Ματέις Ντε Λιχτ, ο οποίος πλέον έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Τορίνο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Goal», το όνομα του Ολλανδού στόπερ έχει προταθεί στην Τσέλσι που από την πλευρά της όμως παραμένει διστακτική σε έναν τέτοιο σενάριο, λόγω των οικονομικών απολαβών που αξιώνει ο 22χρονος πρώην αρχηγός του Άγιαξ.

Το ποσό των 3 εκατομμυρίων που λαμβάνει ετησίως κρίνεται υπερβολικό από τους ιθύνοντες των Μπλε, οι οποίοι την ίδια ώρα έχουν σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις των Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα και Κρίστενσεν προκειμένου να αποτελέσουν και στο μέλλον τον κορμό της αμυντικής γραμμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X