Μπαρτσελόνα: Φεύγει το καλοκαίρι ο Σέρτζι Ρομπέρτο

Μπαρτσελόνα: Φεύγει το καλοκαίρι ο Σέρτζι Ρομπέρτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα από τον Σέρτζι Ρομπέρτο.
Το κλίμα στην Μπαρτσελόνα είναι «βαρύ» και μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο με την απόφαση του Σέρτζι Ρομπέρτο.

O Σέρτζι Ρομπέρτο που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα κι απ’ το 2013 προήχθη στην πρώτη ομάδα, μετρώντας 315 συμμετοχές, 12 γκολ και 37 ασίστ, δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» και τον Ιούλιο του 2022 θα αποχωρήσει από το καταλανικό κλαμπ.

Ο ατζέντης του 29χρονου πολυσύνθετου αμυντικού δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση της «Μπάρτσα» για επέκταση του συμβολαίου του -είχε συμφωνήσει πάντως προ εβδομάδων σε μείωση των φετινών αποδοχών του, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι αρχηγοί, για να «ανακουφιστούν» τα ταμεία του συλλόγου- κι όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ το καλοκαίρι ο παίκτης θα φύγει ως ελεύθερος από το «Καμπ Νου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X