Bild: «Τέλος η χρονιά για Χάαλαντ»

Bild: «Τέλος η χρονιά για Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, το παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ ήταν κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο του Έρλινγκ Χάαλαντ μέσα στο 2021!

Άσχημα είναι τα μαντάτα που έρχονται από την Γερμανία αναφορικά με τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σύμφωνα με την Bild θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό στην αναμέτρηση απέναντι στον Άγιαξ βρίσκεται εκτός μάχης δίχως η Ντόρτμουντ να ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας, όμως σύμφωνα με τον Γιάν Άγκε Φιόρτοφτ, παλιό Νορβηγό διεθνή και οικογενειακό φίλο τα πράγματα δεν είναι καλά: «Το ματς απέναντι στον Άγιαξ πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του μέσα στο 2021», ήταν το σχόλιο του στην νορβηγική τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Μπορούσια Μάρκο Ρόζε ήταν πιο αινιγματικός: «Ο Χάαλαντ είναι τραυματίας. Δεν είμαι όμως γιατρός και προτιμώ να μην κάνω εικασίες ή προβλέψεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X