Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνάντηση κορυφής για το μέλλον του Σόλσκιερ

Σόλσκιερ στον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μακάρι να επιστρέψουμε με το τρόπαιο σε δέκα μέρες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» προκάλεσε… τριγμούς στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων».

Πλέον παρά την… παρατεταγμένη στήριξη που έχουν δείξει οι Γκλέιζερς στο πρόσωπο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, φαίνεται πως η θέση του Νορβηγού τεχνικού κρίνεται ως επισφαλής. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα πλέον ο 48χρονος προπονητής δεν έχει στο πλευρό του τη στήριξη των ποδοσφαιριστών του.

Οι εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι ραγδαίες. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Νησί ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ρίτσαρντ Άρνολντ έχει αναβαλλει όλα τα σημερινά (25/10) ραντεβού του ώστε να συζητήσει με τον Τζοέλ Γκλέιζερ για το μέλλον του Σόλσκιερ.

Η τελική απόφαση αναμένεται τις επόμενες ώρες, καθώς ο Γκλέιζερ ζει στη Φλόριντα και υπάρχει διαφορά 5 ωρών με το Ηνωμένο Βασίλειο. Τη δεδομένη στιγμή ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε έχει ακουστεί για τη θέση του προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», σε περίπτωση που η Γιουνάιτνετ αποφασίσει να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Σόλσκιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X