Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εννέα τραυματίες αστυνομικοί και 21 συλλήψεις στο Classique

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εννέα τραυματίες αστυνομικοί και 21 συλλήψεις στο Classique
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από έντονα επεισόδια στιγματίστηκε (και) το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, με εννέα αστυνομικούς να τραυματίζονται στις συμπλοκές και τις τοπικές αρχές της Μασσαλίας να προχωρούν σε 21 συλλήψεις.

Το φαινόμενο γηπεδικής βίας βρίσκεται σε έξαρση τη φετινή σεζόν στη Γαλλία και το πολύκροτο ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Όπως αναφέρει η γαλλική «Parisien», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης επικράτησαν εκτεταμένα επεισόδια τόσο στις κερκίδες, όσο και έξω από το «Βελοντρόμ» με την κατάσταση μάλιστα να ξεφεύγει προσωρινά όταν οι δυο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οπαδοί της Μαρσέιγ συγκεντρώθηκαν στα πέριξ στου σταδίου και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα ένστολων.

Μάλιστα ένας εξ αυτών δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια των συμπλοκών και θα παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη για τουλάχιστον επτά μέρες. Η αστυνομία πάντως τελικά κατάφερε να επιβάλλει την τάξη σε όλα τα μέτωπα και προχώρησε σε 21 συλλήψεις οπαδών, οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X