Κερδίζει την κούρσα ο Έρικ Γκριν και πλησιάζει στην ΑΕΚ!

Κερδίζει την κούρσα ο Έρικ Γκριν και πλησιάζει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αναλύει όλα τα δεδομένα των μεταγραφικών σκέψεων της ΑΕΚ

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην σεζόν δεν είναι το επιθυμητό και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Για αυτόν τον λόγο κοιτάζουν την αγορά για ενίσχυση ώστε να βελτιώσει η ομάδα τις αδυναμίες της. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, η ενίσχυση στην περιφέρεια είχε εξελιχθεί σε κούρσα για δύο. Μιλάμε για τους Έρικ Γκριν και Άντονι Μπράουν που βρίσκονταν σε επικοινωνία με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αγωνίστηκε πέρσι στην Τουρκία κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν, με 18.8 πόντους ανά αγώνα , δείχνει να κέρδισε την κούρσα από τον Μπράουν και είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα για να δυναμώσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.  Σε επικοινωνία που είχε με την ΑΕΚ, δήλωσε άμεσα διαθέσιμος για να έρθει στην ομάδα παρόλο που έχει ένα οικογενειακό ζήτημα.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ πάει στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό ως έχει και από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις, για να σφραγιστεί η μεταγραφή του Γκριν στην Ένωση. Αν όλα κυλίσουν ομαλά, η ΑΕΚ θα βάλει στο ρόστερ της έναν παίκτη υψηλής ποιότητας,  ικανότατο σκόρερ, που έχει παραστάσεις από το ανώτερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πάντως για να υλοποιηθεί οποιαδήποτε συμφωνία με παίκτη, θα πρέπει να ρυθμιστούν τα δύο ενεργά μπαν που υπάρχουν και απαγορεύουν στην ΑΕΚ τις μεταγραφές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X