Μέγας είσαι Τσούμπερ μου και θαυμαστά τα έργα σου στην ΑΕΚ!

Μέγας είσαι Τσούμπερ μου και θαυμαστά τα έργα σου στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο παικταράς από την Ελβετία κάνει…παπάδες μέσα στο γήπεδο και ο Σταύρος Καζαντζόγλου βλέπει τα καλύτερα να έρχονται για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές φορές, γίνονται κουβέντες και αναλύσεις για το ποδόσφαιρο, θαρρείς και αναφερόμαστε σε πυρηνική φυσική. Προφανώς, στη σύγχρονη εποχή, το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο δεν σημαίνει απλά βάζω παπούτσια και τρέχω. Αλλά υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, που τα κάνουν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα και απλά. Δείγμα τεράστιας ποδοσφαιρικής ευφυΐας και σπάνιας αγωνιστικής ποιότητας, στοιχεία που διαθέτει στο έπακρο για την ΑΕΚ ο Στίβεν Τσούμπερ.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη νίκη της ΑΕΚ στο Βόλο. Μπορεί να σταθεί κάποιος στην κατάθεση ψυχής των παικτών της, στο χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα απέναντι σε έναν ζόρικο αντίπαλο, στην αντοχή στα διαιτητικά φαλτσοσφυρίγματα, στο διάβασμα και κοουτσάρισμα του παιχνιδιού από τον Γιαννίκη. Ολα αυτά μαζί, ισχύουν και ο καθείς μπορεί να τα ιεραρχήσει με τον δικό του αξιακό κώδικα. Ωστόσο, όλα θα ήταν διαφορετικά, εάν η ΑΕΚ δεν είχε στο δυναμικό της αυτόν τον παίκτη.


Εκεί που μπορεί να ακουμπήσει

Η κουβέντα είναι επίκαιρη, καθώς ανά τον πλανήτη γίνεται μεγάλος ποδοσφαιρικός λόγος για τους μεγάλους παίκτες και τον τρόπο που μπορούν να είναι επιδραστικοί στις ομάδες τους. Ζήσαμε το πρώτο ισπανικό κλάσικο δίχως Μέσι και Ρονάλντο, βιώσαμε τη διαφορά ενός σταρ μιας άλλης εποχής όπως ο Πορτογάλος που επισκιάστηκε από το αστέρι του Σαλάχ, βλέπουμε πως κάθε ομάδα ψάχνει τον πρωταγωνιστή της. Η ΑΕΚ έχει τον Τσούμπερ.

Μετά από αρκετό καιρό, κάθε φίλος της Ενωσης μπορεί να είναι περήφανος και ενθουσιασμένος με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του. Δίχως μα και μου, χωρίς αμφιβολίες για την ικανότητα του να ξεχωρίζει ατομικά, αλλά κυρίως να συμμετέχει ομαδικά στην εξέλιξη της ΑΕΚ. Να ξέρει πως υπάρχει κάποιος που θα ακουμπήσει. Ενας σταρ διεθνούς φήμης, που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για το σήμερα και το αύριο της ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X