VIDEO-ντοκουμέντο από τη Λεωφόρο: Η στιγμή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτίθενται στους αστυνομικούς

VIDEO-ντοκουμέντο από τη Λεωφόρο: Η στιγμή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτίθενται στους αστυνομικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση οπαδών, από την οποία τραυματίστηκε αστυνομικός, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έρχεται στη δημοσιότητα.

Λόγω της επίθεσης ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ, με την «πράσινη» ΠΑΕ να αναφέρει ότι τα επεισόδια δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ομάδας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ομάδα χούλιγκαν, πολλοί από τους οποίους έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ξαφνικά επιτίθενται σε βάρος των αστυνομικών έξω από τη θύρα 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Από το συμβάν ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Λόγω της τιμωρίας οι «πράσινοι» θα παίξουν μπροστά σε άδειες κερκίδες στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Πηγή: Ιefimerida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X