ΑΕΚ: Νέες εξετάσεις για Γκαρσία-Σήμερα στο Ιατρικό για μαγνητική

Σοκαρισμένοι στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία-Περιμένουν τις εξετάσεις
Photo Credits: INTIME

Η αξονική του Λιβάι Γκαρσία ήταν καθαρή, αλλά σήμερα θα κάνει και μαγνητική για να φανεί αν υπάρχει κάποια συνδεσμική κάκωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε με μια σημαντική νίκη από το Βόλο, αλλά το μυαλό όλων ήταν στην κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δέχθηκε δολοφονικό σκαμνάκι από τον αντίπαλο αμυντικό.

Ο εξτρέμ της Ενωσης προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος χτύπησε στον αυχένα και το σκηνικό ήταν σοκαριστικό. Στη συνέχεια πήγε άμεσα στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική στην αυχενική μοίρα, η οποία βγήκε καθαρή. Και ως εκ τούτου μπόρεσε να ταξιδέψει και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι εξετάσεις για τον Γκαρσία ωστόσο δεν τελειώνουν, καθώς σήμερα θα πάει στο Ιατρικό για να κάνει μαγνητική στο ίδιο σημείο για να φανεί αν έχει υποστεί κάποια συνδεσμική κάκωση από την πτώση του στο έδαφος. Αξίζει να αναφερθεί πως από την πτώση δεν έχει κάποιο θέμα στον ώμο  και στην ωμοπλάτη.

Μαγνητική εκτός από τον Γκαρσία θα κάνει και ο Αμραμπατ, ο οποίος αποχώρησε από το Βόλο με ενοχλήσεις στον ώμο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X