Προφητεία Σκόουλς μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα: «Αν παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ το ημίχρονο θα είναι 0-4»

Προφητεία Σκόουλς μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα: «Αν παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ το ημίχρονο θα είναι 0-4»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματισμένος είχε εμφανιστεί μετά την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Αταλάντα ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος είχε τονίσει ότι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσίαζαν την ίδια εικόνα και στο ματς με την Λίβερπουλ, θα δεχόντουσαν τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος όπως κι έγινε.

Με το βαρύ 5-0 ηττήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο ίδιος δεν ξεγελάστηκε από την εντός έδρας νίκη-ανατροπή στο Champions League, με 3-2 σε βάρος της Αταλάντα για την 3η αγωνιστική των ομίλων και τόνισε πως η ομάδα δεν είχε συνοχή, αλλά και πως αν έπαιζε έτσι απέναντι στην Λίβερπουλ θα δεχόταν τέσσερα γκολ.

«Το πρώτο ημίχρονο (κόντρα στην Αταλάντα), η Γιουνάιτεντ είχε δύο παίκτες μεσοεπιθετικούς που έπαιζαν μόνοι τους και αν το κάνει αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ, θα μείνει δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X