Βόλος-ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης πήρε άριστα σε διάβασμα, προετοιμασία, διαχείριση

Βόλος-ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης πήρε άριστα σε διάβασμα, προετοιμασία, διαχείριση
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο την πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στον Βόλο έβαλε τρία γκολ, είχε ένα τετ α τετ απ’ αυτά που δεν χάνονται και ένα δοκάρι. Δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά σε κανονική ροή παιχνιδιού. Μόνο από καραμπόλες μετά από στατικές φάσεις. Και από μια τέτοια καραμπόλα δέχθηκε και το ένα γκολ. Όλα αυτά προφανώς και έχουν να κάνουν με την ποιότητα αλλά και την καλή μέρα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Όμως κυρίως οφείλονται στο άριστο διάβασμα του αντιπάλου, στο σωστό στήσιμο της ομάδας και στην αποτελεσματική διαχείριση του ματς. Ήτοι, πιστώνονται στον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, παρακολούθησε καρέ – καρέ, ίσως και όλα τα φετινά ματς του Βόλου. Σε δυο προπονήσεις, δούλεψε στην τακτική βάζοντας τον… Βόλο μέσα στο γήπεδο των Σπάτων. Δηλαδή τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Και κυρίως τα βασικά του όπλα. Το πρέσινγκ του χαμηλά και τις δεύτερες μπάλες που του δίνουν γρήγορη μετάβαση στην επίθεση. Αυτά τα όπλα προετοίμασε τους παίκτες του κατάλληλα για να τα… αφοπλίσει. Και μ’ ελάχιστες εξαιρέσεις μέσα στο ματς αυτό έγινε.

Επίσης είχε προετοιμάσει πολύ καλά ο Γιαννίκης τον τρόπο που η ΑΕΚ θα «τρυπούσε» την άμυνα του Βόλου. Και αυτό το είχε πολύ δουλεμένο και φάνηκε και από τον τρόπο που πήρε τα γκολ αλλά και με τις ευκαιρίες που έβγαλε. Ενώ αυτό που είχε ζητήσει πριν από το ματς αλλά και ζητούσε και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, τις μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, οι παίκτες του το έκαναν σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Ο Γιαννίκης πήρε άριστα στο διάβασμα του Βόλου, άριστα στην αγωνιστική (και ψυχολογική) προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και άριστα στην διαχείριση του παιχνιδιού. Με τις παρεμβάσεις που έκανε από τον πάγκο και την αλλαγή του σχηματισμού, «κλείδωνε» την μεσαία γραμμή και παράλληλα έδινε και φρεσκάδα συνολικά στην ομάδα και το παιχνίδι της. Και ακόμα και η τελευταία κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο, που ήταν ο Χατζισαφί, του έδωσε γκολ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X