«Εκλεψε» στο τέλος τον βαθμό η Γιουβέντους, 1-1 με την Ιντερ στο Μιλάνο

«Εκλεψε» στο τέλος τον βαθμό η Γιουβέντους, 1-1 με την Ιντερ στο Μιλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ και Γιουβέντους… δούλεψαν για τις Μίλαν και Νάπολι, που αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν έχουν αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα στη μάχη του τίτλου έναντι των άλλων δύο βασικών διεκδικητών, που απόψε έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Σίρο», αποτέλεσμα που σαφώς και δεν «βολεψε» καμία και περισσότερο τους «νερατζούρι».

Μία εβδομάδα μετά την ήττα της στην Ρώμη από την Λάτσιο και μπροστά στον κίνδυνο να χάσει από πολύ νωρίς σημαντικότατο έδαφος στην κούρσα του τίτλου, η Ίντερ κρατούσε «αγκαλιά» το «τρίποντο» για 89 λεπτά, αλλά… από το πουθενά και χωρίς να έχει απειλήσει καθόλου στο ματς η «Βέκια Σινιόρα» έφτασε στην ισοφάριση από την απροσεξία του Ντάμφρις, ο οποίος ανέτρεψε τον Άλεξ Σάντρο εντός περιοχής και με την συνδρομή του VAR ο Πάουλο Ντιμπάλα «έγραψε» το τελικό σκορ, διατηρώντας τους «μπιανκονέρι» αήττητους για 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.


Πλέον, τα πράγματα για την κάτοχο του τίτλου, Ίντερ, δυσκολεύουν πάρα πολύ στην κούρσα του τίτλου, μιας και η ομάδα του Ιντσάγκι έμεινε στο -7 από την κορυφή και θα χρειαστεί μεγάλα αποτελέσματα στη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για την «Γιούβε» η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά, μιας και ο βαθμός που απέσπασε την έφερε στο -10 από την πρώτη θέση, γεγονός που δεν αφήνει και πολλές πιθανότητες για να καλυφθεί η διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X