Καταδίωξη στο Πέραμα: Οι εντολές για που είχαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ (VIDEO)

Καταδίωξη στο Πέραμα: Οι εντολές για που είχαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή του Αιγάλεω είχε προηγηθεί μια ακόμη καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν και κατα την διάρκεια της ο καταδιωκόμενος που σε εκείνη την περίπτωση ήταν ένα δίκυκλο όχημα, έχασε τον έλεγχο, έπεσε και έχασε τη ζωή του. Την επόμενη ημέρα,στις 21 Σεπτεμβρίου ένα μήνυμα εστάλη στους αστυνομικούς το οποίο ανέφερε :

«Με αφορμή θανατηφόρο ατύχημα μοτοσικλετιστή που έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα μετά από καταδίωξη του από αστυνομικούς, δεν θα ενεργούνται καταδιώξεις αν δεν έχει ενημερωθεί πρώτα το κέντρο Άμεσης Δράσης».


Χθες αντίστοιχα είχαν την ίδια εντολή και τώρα μένει να απαντηθεί η σιωπή του κέντρου στις κλήσεις των ομάδων ΔΙΑΣ. Φαίνεται ότι η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ σταμάτησε την καταδίωξη, αλλά μια δεύτερη είναι αυτή που συνεχίζει να ακολουθεί το κλεμμένο όχημα. Το κέντρο φαίνεται να άκουγε κανονικά εκείνη την ώρα. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά είναι αυτοί που έχουν συλληφθεί.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα που έχει διατάξει ο κ. Θεοδωρικάκος και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 4 μέρες. Στην έρευνα εκτός από τους ειδικούς φρουρούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη θα ελεγχθούν και ανώτατοι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ.

Πηγή: Mega

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X