Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε ένταση, κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη» (VIDEO)

Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε ένταση, κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο με 3-1, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να στέκεται στη σημασία των τριών βαθμών, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρανός επιθετικός της Ενωσης:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ματς με το Βόλο μας δυσκολεύει. Προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα, βγάλαμε ένταση, κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Τι σημαίνει για την ΑΕΚ αυτή η νίκη; «Αυτό που σημαίνει είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο επόμενο ματς. Εχουμε στόχους για το τέλος της σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς».

Για τον Γιαννίκη κι αν αρχίζουν να παίρνουν πράγματα απ’ αυτόν; «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που είναι μαζί μας. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά και νομίζω ότι τα πάμε ως τώρα αρκετά καλά. Έχουμε δυο νίκες με τον προπονητή στον πάγκο. Μέχρι τώρα είμαστε καλά».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X