Σε αυτή την ΑΕΚ δεν περνάνε βλαχομαγκιές-Διπλό (1-3) κορυφής στο Βόλο!

Σε αυτή την ΑΕΚ δεν περνάνε βλαχομαγκιές-Διπλό (1-3) κορυφής στο Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Με τρομερό Τσούμπερ, κόντρα διαιτησία και... ξύλο στο ψαχνό από το Βόλο, η ΑΕΚ του Γιαννίκη κέρδισε στο Πανθεσσαλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια νίκη που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έκανε η ΑΕΚ στο Βόλο. Σε ματς που ήταν αίμα και άμμος, με αλήτικη διαιτησία από τον Τζοβάρα και τους βοηθούς του και τους παίκτες του Βόλου να κάνουν επίδειξη ψευτομαγκιάς με βλαχομπαρόκ καταστάσεις, η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα και με τεράστια ψυχή και κλάση πήρε μεγάλη νίκη με 3-1.

Σκόρερ οι Καρίμ και Τσούμπερ, φοβερός ο Στάνκοβιτς, τρομερό κοουτσάρισμα από τον Γιαννίκη. Ο Γιαννίκης σχεδίασε το ματς με αρκετές ομοιότητες συγκριτικά με την πρεμιέρα του. Ιδια 11άδα κατά τα 9/11, μόνο δύο αλλαγές και αυτές αναγκαστικές με τις απουσίες του κρυωμένου Λιβάι και του τραυματία Αραούχο. Σαφής διάθεση από την αρχή να πάει σε παιχνίδι τακτικής, να κρατήσει πίσω τις γραμμές και να μην επιτρέψει στο Βόλο να βρει ελεύθερους χώρους. Τα μπακ δεν έπαιρναν επιθετικές πρωτοβουλίες, η ΑΕΚ ήθελε να ελέγχει τη μεσαία γραμμή και να εκμεταλλευθεί την ποιότητα της.

Ελεεινή διαιτησία

Αυτό που δεν μπορούσε να σταματήσει και να αντιμετωπίσει ο Γιαννίκης, ήταν η προκλητική διαιτησία. Ο πρώτος βοηθός Μωυσιάδης, λειτουργούσε ως λίμπερο για την ομάδα του Βόλου και έκοψε με ανύπαρκτα οφσάιντ σε τρεις περιπτώσεις τον Τσούμπερ που ξεκινούσε κούρσα. Εκλεισε τα μάτια και στο προφανές γκολ από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου, με τον Κλέιμαν να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και να μπαίνει ολόκληρος μέσα στην εστία του. Η ΑΕΚ είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά υπήρχαν λάθη που την έφερναν σε δύσκολη θέση. Οποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί ο Στάνκοβιτς με τεράστιες επεμβάσεις. Ο Αυστριακός σταμάτησε τον Μπαρτόλο σε τετ α τετ, ενώ είχε τρομερή διπλή απόκρουση σε σουτ από Μπαρτόλο και Γκρίλο διατηρώντας το μηδέν για την εστία του.

Η ΑΕΚ είχε αυτήν τη φορά και την τύχη με το μέρος της, καθώς ο Ρεγκατέν δεν εκμεταλλεύθηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Πουρίτα από τον Σιμόες και έστειλε την μπάλα άουτ. Γύρισε το χαρτί Ηταν φανερό, πως σε εκείνη τη φάση φάνηκε πως αλλάζει η τύχη της ΑΕΚ και με το μομέντουμ στη δική της πλευρά, εξαπέλυσε τη δική της επίθεση. Ο Τσούμπερ κυνήγησε φάση, συνδυάστηκε με τον Μάνταλο και γύρισε ιδανικά στον Καρίμ, που από κοντά άνοιξε το σκορ για την Ενωση. Γκολ που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι βλαχομαγκιές από τους παίκτες του Βόλου και να χάσει πλήρως τον έλεγχο ο Τζοβάρας. Για δήθεν τήρηση του fair play, χτυπούσαν εν ψυχρώ τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Γκρίλο χτύπησε εκτός φάσης τον Σιμόες, αλλά ο Τζοβάρας δεν έδωσε την κόκκινη.

Πάντως, στην αναμπουμπούλα και τη φασαρία, οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν την ψυχραιμία τους, διατηρήθηκαν συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι και έφεραν νέο χτύπημα στο Βόλο στη φοβερή αντεπίθεση που ξεκίνησε ο Καρίμ, ο Αμραμπατ ανατράπηκε από τον Κλέιμαν, αλλά ο Τσούμπερ τελείωσε τη φάση δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Κλείδωσε το ματς

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν επόμενο πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να κάνει διαχείριση, δεδομένου πως ο Βόλος θα πίεζε. Ο Γιαννίκης πύκνωσε ακόμα περισσότερο τις γραμμές, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που είχαν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν ήταν απειλητικοί για την εστία του Στάνκοβιτς.

Η μεγάλη φάση για να τελειώσει μια και καλή το ματς ήταν για την ΑΕΚ, με τον Αμραμπατ να βγαίνει τετ α τετ με τον Κλέιμαν από την ασίστ του Μάνταλου, αλλά να μην πλασάρει καλά και την μπάλα να περνά κόρνερ. Ο Βόλος φαινόταν να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και ο Γιαννίκης ανακάτεψε την τράπουλα. Μετέτρεψε το σχηματισμό σε 4-3-3, με τον Λε Ταλέκ να παίζει πλέον ως τρίτος χαφ μαζί με Σιμόες και Σιμάνσκι, ενώ ο Λιβάι μπήκε στα άκρα, μεταφέροντας τον Αμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης. Κίνηση που φάνηκε να κλειδώνει το παιχνίδι, δεδομένου πως η ΑΕΚ είχε πλέον περιορίσει κάθε επιθετικότητα του Βόλου και είχε κλείσει τους διαδρόμους. Ενώ το πράγμα φαινόταν να πηγαίνει σβηστά για άνετη νίκη της ΑΕΚ, ήρθε ένα απίθανο αυτογκόλ από τον Βράνιες σε σουτ του Ρίνερ για να βάλει φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ επιχείρησε άμεσα να πάρει ξανά, με τον Λιβάι να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κλέιμαν. Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως έλεγξε το παιχνίδι δίχως να απειληθεί και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, που την ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Χατζισαφί στις καθυστερήσεις, ξανά από ασίστ του Τσούμπερ.

Διαβάστε πως σχολίασε και μετέφερε ζωντανά το ματς το enwsi.gr

ΒΟΛΟΣ-ΑΕΚ 1-3

Βόλος (Γ. Αμπασκάλ, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Πουρίτα (45’ Ρίνερ), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες, Ρεγκατέν (68’ Ροσέρο), Φαν Βέερτ

ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες (77’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Αμραμπατ (90’+ Χατζισαφί), Μάνταλος (66’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (66’ Γκαρσία)

Ο διαιτητής Τζοβάρας χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Ρομέρο (29’), Φεράρι (43’), Γκρίλο (44’) – Ανσαριφάρντ (45’+), Μάνταλο (61’), Λε Ταλέκ (86’) ενώ μοίρασε κάρτες στους Αμπασκάλ και Δημητριάδη στους πάγκους των ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X