Βόλος-ΑΕΚ: «Τσακίζει γηπεδούχους και διαιτησία»

Βόλος-ΑΕΚ: «Τσακίζει γηπεδούχους και διαιτησία»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με τα γκολ των Ανσαριφάρντ και Τσούμπερ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Βόλο έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για να φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό.

Πλέον, η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμά της, να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει το αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Τζοβάρας, ο οποίος δεν απέβαλε τον Γκρίλο που χτυπάει εκτός φάσης τον Σιμόες, αμέσως μετά το πρώτο γκολ, ενώ και Α’ βοηθός έκλεισε τα… μάτια στο απευθείας κόρνερ του Μάνταλου, που η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Βόλος- ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ δεν παίζει πειστικά, δείχνει ότι με αυτό το επιθετικό σχήμα παρότι βρίσκει χώρους δεν καταφέρνει να απειλήσει όπως πρέπει. Στάθηκε τυχερή στο α’ ημίχρονο με τον Στάνκοβιτς να την κρατά όρθια και το χαμένο πέναλτι, αλλά πρόλαβε να σκοράρει σε μία φάση που έβγαλε ποιότητα ο Τσούμπερ και αποτελεσματικότητα ο Καρίμ. Και αμέσως μετά ο Καρίμ που έβγαλε στον Αμπραμπατ, και ο Τσούμπερ σκόραρε. Και το 0-2 δεν φτάνει προφανώς απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Βόλος και με τα δεδομένα κενά που παρουσιάζει η ΑΕΚ μεσοαμυντικά. Άλλο ματς τώρα, ψάχνει άλλο σχέδιο η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η απίστευτη ποιότητα της ΑΕΚ έκανε τη διαφορά, επιτέλους φαίνεται πως γύρισε πια η τύχη με το μέρος της. Κωμικές οι διαμαρτυρίες για το γκολ, απορώ γιατί δεν μέτρησε το απευθείας κόρνερ του Μάνταλου.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Η ΑΕΚ τσακίζει τον Βόλο και τη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο στο «Πανθεσσαλικό». Ξεκινάω με τον Τζοβάρα και την… παρέα του. Τρεις φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ, έχουν σταματήσει τον Τσούμπερ. Εύκολα δίνονται φάουλ υπέρ του Βόλου και είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου. Κι επίσης είναι αποβολή και όχι κίτρινη κάρτα στον Γκρίλο. Αυτά ως διαιτητική… πρόγευση για το πρώτο ημίχρονο στο «Πανθεσσαλικό». Το πέναλτι του Σιμόες, ήταν πάντως κανονικό. Από εκεί και πέρα, έχει πολύ καλή κυκλοφορία η «Ένωση», που φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή του Βόλου, αλλά τα χάλαγε στην επιλογή της τελικής προσπάθειας, μέχρι να έρθει το τελευταίο πεντάλεπτο, όπου «εκτέλεσαν» τον Βόλο, οι Ανσαριφάρντ και Τσούμπερ. Ο Βόλος απείλησε δύο φορές, όπου έσωσε την ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς. Ειδικά στη διπλή ευκαιρία του 33’, έχει κάνει τρομερή απόκρουση, ο Αυστριακός γκολκίπερ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X