ΑΕΚ: «Πετάει» αύριο για Γαλλία εν όψει της αναμέτρησης με τη Νιμ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται την Τρίτη στην έδρα της πανίσχυρης Νιμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Γκρούντφος αλλά κυρίως η εμφάνιση αποτέλεσε την καλύτερη τονωτική ένεση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε μια στιγμή που την χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Η εμφάνιση στο ματς της Τρίτης επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΚ και έδωσε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση που είχαν ανάγκη για την δύσκολη συνέχεια. Όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές της δυνατότητες. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» κρατάνε τα θετικά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και από  ξεκίνησαν δουλειά για μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα έχουν φέτος στην φάση των ομίλων. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται την Τρίτη στην έδρα της πανίσχυρης Νιμ και αύριο το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό τη Γαλλία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και χθες μια προπόνηση στο «Γ. Κασιμάτης» με τον Δημήτρη Δημητρούλια να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του πλην του Χρήστου Κεδέρη που ακολουθεί ήδη πρόγραμμα αποκατάστασης μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Χαμόγελα έφερε στις τάξεις της ομάδας και η παρουσία του Γιουράι Μπριάτκα ο οποίος έχει μπει ήδη στο κλίμα και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την ΑΕΚ στην φετινή πορεία της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X