Μίλαν: Ο Ζλάταν πέτυχε για πρώτη φορά αυτογκόλ στην καριέρα του (VIDEO)

Μίλαν: Ο Ζλάταν πέτυχε για πρώτη φορά αυτογκόλ στην καριέρα του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μίλαν στη αγχωτική νίκη με 4-2 επί της Μπολόνια, καθώς βρήκε μια φορά δίχτυα, σέρβιρε ένα γκολ αλλά κι… έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Το απόλυτο… σετ! Μόνο δύο ποδοσφαιριστές το είχαν πετύχει αυτό στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Σέναντ Λούλιτς το 2017, ο Μπρούνο Άλβες δύο χρόνια αργότερα και τώρα ο Ζλάταν.

Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, η Μπολόνια, μείωσε σε 2-1 χάρη στο αυτογκόλ που σημείωσε ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν. Αυτό ήταν και το πρώτο αυτογκόλ στην καριέρα του, έπειτα από 957 παιχνίδια και 565 γκολ.


Μάλιστα, ο Ζλάταν έγραψε ιστορία με την συμμετοχή του, καθώς σε ηλικία 40 ετών και 20 ημερών έγινε ο έβδομος παίκτης στην ιστορία που δεν είναι τερματοφύλακας και αγωνίζεται σε παιχνίδι της κατηγορίας. Εκτός όμως από αυτό, ο Ζλάταν με την ασίστ που έβγαλε στον Ραφαέλ Λεάο για το 1-0, έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στη Serie A άνω των 40 που μοιράζει ασίστ από το 2004-2005, μετά το Τότι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X