Αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα: «Δεν ακούσαμε τις εντολές», ισχυρίζονται οι αστυνομικοί (VIDEO)

Αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα: «Δεν ακούσαμε τις εντολές», ισχυρίζονται οι αστυνομικοί (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική και πειθαρχική έρευνα για το αιματηρό περιστατικό που συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Πέραμα, όπου ένας 20χρονος έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου, το οποίο εμβόλισε τις μηχανές τους.

Μετά τις καταθέσεις των 7 αστυνομικών, που τραυματίστηκαν ελαφρά, ο εισαγγελέας θα αποφανθεί εάν υπερέβησαν τα όρια της άμυνας, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να προχωρήσει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και πλήρης επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία αυτή είναι η προβλεπόμενη σε κάθε περίπτωση που υπάρχει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο 16χρονος συνεπιβάτης του τραυματίστηκε στο χέρι και ο τρίτος επιβάτης κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X