Λάτσιο: Στην πρώτη ομάδα ο δισέγγονος του Μουσολίνι

Λάτσιο: Στην πρώτη ομάδα ο δισέγγονος του Μουσολίνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την πρώτη ομάδα της Λάτσιο υπέγραψε ο 18χρονος δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, Ρομάνο – Φλοριάνι.

Μέλος της πρώτης ομάδας της Λάτσιο είναι και επίσημα ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του 18χρονου Ρομάνο – Φλοριάνι που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ με την U-23 των Λατσιάλι εντυπωσίασαν τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι του πρόσφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (μέχρι το 2024) με την πρώτη ομάδα.

Κάπως έτσι ο γιος της Αλεσάντρα Μουσολίνι, κόρη του Ιταλού φασίστα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα μοιράζεται από τη φετινή σεζόν τα αποδυτήρια μαζί με τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους παίκτες της Λάτσιο και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Σάρι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε για τον… προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα και τη συγγένεια με τον Μουσολίνι, ο 18χρονος ανέφερε: «Εδώ στη Λάτσιο κρίνομαι αποκλειστικά από τις εμφανίσεις μου στον αγωνιστικό χώρο κι όχι από το επώνυμό μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X