Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»: «Δεν έχει αντίπαλο»

Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»: «Δεν έχει αντίπαλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον κατάλογο με τουςε 30 υποψηφίους για την «Χρυσή Μπάλα».

Στις 29 Νοεμβρίου, το γαλλικό περιοδικό «France Football» θα απονείμει το βραβείο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, έδωσε τις προβλέψεις του:

«Νομίζω ότι ο Λέο αξίζει την Χρυσή Μπάλα, γιατί είχε μια θεαματική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, παρ΄ όλο που κέρδισε μόνο το Κόπα ντελ Ρέι με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχει κάνει σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην La Liga, κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα, όπου επίσης, ήταν πρώτος σκόρερ και καλύτερος πασέρ, τον κάνει ακόμα πιο άξιο. Είναι ένα βραβείο που του αξίζει για όσα ατέκτησε ως παίκτης, και έχοντας πάντα κατά νου, πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς αυτό το επίπεδο χρόνο με το χρόνο για τόσον καιρό. Είναι κάτι, σχεδόν αδύνατο. Δεν χρειάζεται απλώς να κοιτάξεις τι έκανες σε ένα χρόνο, πρέπει να δεις τι είναι ως παίκτης, να δεις τι κάνει χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι δεν έχει αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X