Η ΑΕΚ στο Βόλο βάζει σφραγίδα αλλαγής! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Βόλος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Βόλο σε μια δύσκολη έξοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη έξοδος σήμερα για την ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (16:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ενας αγώνας με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αμφότερες οι ομάδες με 13 βαθμούς, όσους έχει και ο 2ος ΠΑΟΚ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (14β.) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι του φαληρικού γηπέδου, αν η Ενωση επικρατήσει στο Πανθεσσαλικό θα ανέβει ολομόναχη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε τρία ματς (1Ν-1Ι-1Η). Μάλιστα, έχει δεχθεί έξι τέρματα σε αυτά, όσα συνιστούν δηλαδή το παθητικό της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη για το σημερινό παιχνίδι, δεν αναμένεται να παρατάξει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Στάνκοβιτς που έσφιξε τα δόντια παρά τις ενοχλήσεις του θα πάρει γάντια βασικού ανάμεσα από τα γκολποστ, ενώ οι Ρότα και Μοχαμάντι θα παραμείνουν στα δύο άκρα της άμυνας. Οπως επίσης και οι Μήτογλου με τον Βράνιες, δεν θα αλλάξουν στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο ο Αντρέ Σιμόες που δείχνει σε καλή κατάσταση θα αγωνιστεί ως δίδυμο με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και στη θέση «10» θα επανέλθει ο Πέτρος Μάνταλος μετά τον τραυματισμό του Ντάρκο Γέβτιτς.

Στην επίθεση, οι Γκαρσία και Τσούμπερ παραμένουν αμετακίνητοι δεξιά και αριστερά από τον προωθημένο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του Βόλου

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου κατάφεραν να μετατρέψουν το εις βάρους τους 4-1 στο τελικό 4-4. Έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και το απόλυτο εντός έδρας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα του Βόλου παραμένουν τα ίδια, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κότνικ και Ορός.

H αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Πιθανή ενδεκάδα Βόλου: Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι – Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαριέντος – Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Ο διαιτητής του Βόλος-ΑΕΚ

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας, Α’ Βοηθός: Θεόφιλος Μωϋσιάδης, Β’ Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος, 4ος διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης, Διαιτητής VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, Διαιτητής AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X