Η Κυριακή των σούπερ ντέρμπι: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Ιντερ-Γιουβέντους σήμερα

Η Κυριακή των σούπερ ντέρμπι: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Ιντερ-Γιουβέντους σήμερα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευλογημένη ποδοσφαιρική μέρα! Ματσάρες εγχώριες και διεθνείς! Μια Κυριακή όπως την θέλει κάθε ποδοσφαιρόφιλος. Μέσα σε λίγες ώρες μεγάλα ντέρμπι για κάθε… γούστο. Επτά ώρες ποδοσφαιρικής πανδαισίας. Τι άλλο να γράψουμε!

Αρχίζουμε με… ταξίδι στη Βαρκελώνη για Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Τα τελευταία χρόνια το clasico δεν είχε Κριστιάνο Ρονάλντο και το σημερινό (17:15) θα είναι το πρώτο χωρίς και τον Λιονέλ Μέσι. Θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Μα η αναμέτρηση Καταλανών και Μαδριλένων «τραβά» διαχρονικά την προσοχή σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι ομάδες. Kαι τη φετινή σεζόν, όπως συνέβη και την περσινή, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση, όπως φαίνεται στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μετά από εννέα αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σαφώς η «βασίλισσα», που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ) είναι ένα… τσικ ανώτερη, καθώς οι «μπλαουγκράνα» (που είναι έβδομοι) μετά και την αποχώρηση του Μέσι είναι περισσότερο ικανοί για το χειρότερο και όχι για το καλύτερο!

Πάμε Αγγλία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

Κι ενώ το clasico θα είναι σε εξέλιξη, θα γίνει η σέντρα (18:30) στο μεγάλο αγγλικό ντέρμπι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λίβερπουλ σε μια αναμέτρηση γοήτρου φυσικά, αλλά και μεγάλης ανάγκης για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «έσωσε» την ομάδα στο παιχνίδι με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ήττα με 4-2 από τη Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ξανά υπό αμφισβήτηση και θέλει πάση θυσία να οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ, που είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, στη νίκη για να μην… μπλέξει. Πιο ήρεμα είναι τα πράγματα στη Λίβερπουλ, που είναι στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πίσω από την Τσέλσι, είναι αήτητη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και βλέπει ξανά… ψηλά μετά την περσινή «χαμένη» χρονιά.

Γυρίζουμε Ελλάδα για Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Το καλό είναι πως μπορούμε να… αφοσιωθούμε στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30) έχοντας ξεμπερδέψει με τα δύο πρώτα της ημέρας. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων, στο τέλος μιας ευρωπαϊκής εβδομάδας και για τους δύο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από την Άιντραχτ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τη νίκη επί της Κοπεγχάγης. Θα επηρεάσουν αυτά τα αποτελέσματα ψυχολογικά τους παίκτες των δύο ομάδων εν όψει του ντέρμπι; Μετά από έξι αγωνιστικές είναι πρωτοπόρος στη Σούπερ Λίγκα έχοντας 13 βαθμούς και πίσω του είναι ο ΠΑΟΚ με 13, όσους έχουν επίσης ο Βόλος και η ΑΕΚ.

Μια… εσάνς από σαμπιονά με Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν

Είναι το «ταξικό» ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος και γενικά ένας από τους αγώνες που συνηθίζεται να έχουν… νεύρα και ένταση. Οι Παριζιάνοι θα πάνε στο «Βελοντρόμ» (21:45) έχοντας τον αέρα των πρωτοπόρων, καθώς μετά από δέκα αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 27 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τη δεύτερη Λανς. Η ομάδα της Μασσαλίας είναι στην τρίτη θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, με 17 βαθμούς. Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλουν να δείξουν σε άλλο ένα παιχνίδι ότι είναι οι κυριάρχοι φέτος και δεν θα επιτρέψουν αμφισβήτηση στην προσπάθειά τους να πάρουν ξανά τα ηνία, καθώς πέρυσι έχασαν τον τίτλο από τη Λιλ.

Και ματσάρα στο Μιλάνο με Ίντερ-Γιουβέντους

Και το… πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη «μάχη» του «Τζουζέπε Μεάτσα» (21:45), όπου η Ίντερ και η Γιουβέντους, με σκαμπανεβάσματα αμφότερες ως τώρα θέλουν τρεις βαθμούς για γόητρο και… ουσία. Οι «νερατζούρι» προέρχονται από την ήττα με 3-1 από τη Λάτσιο, δείχνουν να έχουν πρόβλημα στα «μεγάλα» παιχνίδια και θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ελπίζει ότι οι παίκτες του θα κάνουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την επικράτηση επί της Σερίφ Τιρασπόλ μεσοβδόματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη επί της Ρόμα με 1-0, νίκη επί τη Ζενίτ με το ίδιο σκορ είναι τα δύο τελευταία αποτελέσματα της Γιουβέντους, που έχει κάνει εξαιρετικά προβληματικό ξεκίνημα στο καμπιονάτο και δίνει αγώνα για να πλησίασει στις θέσεις της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X