«Με πήρε τηλέφωνο η Σάλμα Χάγιεκ για να φύγω από τον Άγιαξ»

«Με πήρε τηλέφωνο η Σάλμα Χάγιεκ για να φύγω από τον Άγιαξ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι του τηλεφώνησε η Σάλμα Χάγιεκ για να αφήσει τον Άγιαξ και αυτός της απάντησε αρνητικά;

Ο Έντσον Άλβαρες βρίσκεται από το 2019 στον «Αίαντα» και πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεαν που φαίνεται πως έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει…

Ο 23χρονος Μεξικανός διεθνής αμυντικός μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα «Τelegraaf» και είπε πως οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου στην προσπάθειά τους να τον πείσουν είχαν ζητήσει τη βοήθεια της διάσημης ηθοποιού.

Η Χάγιεκ είναι σύζυγος του ζάμπλουτου ιδιοκτητή των «ρενουά», Φρανσουά Ανρί-Πινό, και ήταν αυτή που μίλησε με τον συμπατριώτη της.

«Με κάλεσε και προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία. Το τηλεφώνημα της Σάλμα Χάγιεκ με εξέπληξε και με κολάκευσε αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα.

Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο λόγω των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια σταρ και την έχω πολύ ψηλά.

Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μεξικανούς γιατί πάλεψε για να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα» είπε ο Άλβαρες για τη… χυλόπιτα στην Χάγιεκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X