ΑΕΚ: Ψάχνει την Ελληνική αγορά για προσθήκη παίκτη

ΑΕΚ: Ψάχνει την Ελληνική αγορά για προσθήκη παίκτη
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να κοιτάζει πιθανούς στόχους η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε με πολύ μεγάλη δυσκολία τον Άρη, όμως οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται με στόχο την ενίσχυση της Ένωσης.

Τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ εξέτασε περιπτώσεις παικτών από το Ελληνικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με το καλό τους σουτ, την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη, οι παίκτες της ΑΕΚ σουτάρουν με πολύ κακά ποσοστά από τα 6,75. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να βρουν λύση με τις ομάδες τους, για να σπάσουν τα συμβόλαια τους και έτσι οι διοικούντες της Ένωσης αναζητούν λύσεις από την Ελληνική αγορά και σε άλλες θέσεις, όπως των forward.

Υπάρχουν μία-δύο περιπτώσεις που εξετάζονται και είναι εφικτές, ενώ έχουν γνώση από το περιβάλλον της ΑΕΚ, όμως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή γιατί δεσμεύονται με συμβόλαια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στέφανος Δέδας κοιτάζει πως θα μεγαλώσει το ροτέισον με περισσότερους έτοιμους παίκτες από την Ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Γιώργος Μπόγρης μοιάζει ξένο σώμα, αφού συνεχίζει να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει και ο καιρός που ο Αντώνης Κόνιαρης θα μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, δίνοντας άλλη μια λύση στα γκαρντ και μεγαλύτερο βάθος στην περιφέρεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X