Αραούχο: Το «11» της ΑΕΚ βρήκε τον ιδανικό κάτοχο

Αραούχο: Το «11» της ΑΕΚ βρήκε τον ιδανικό κάτοχο
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο δείχνει να είναι ώριμος, αποφασισμένος και παθιασμένος για πολύ μεγάλα πράγματα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από επιθετικούς τοπ κλάσης. Επί χρόνια, οι παίκτες που φόρεσαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, της έδωσαν άλλη διάσταση και έκαναν τον κόσμο να λέει συχνά πυκνά, πως ΑΕΚ σημαίνει επίθεση. Ειδικά εκείνοι που μετέτρεψαν το νούμερο 11 σε αριθμό φετίχ για κάθε Ενωσίτη. Μαύρος, Νικολαϊδης και τώρα – ολόδικος της πλέον – ο Σέρχιο Αραούχο. Διότι, όσο βαριά και αν είναι η «κληρονομιά» τους, ο Αργεντινός δείχνει ικανός να προσθέσει το όνομα του σε αυτήν την αλυσίδα των μεγάλων φορ.

Αν και δεν είναι Ελληνας, ο Αραούχο έρχεται να καλύψει κάθε φίλο της ΑΕΚ. Παθιασμένος με την ομάδα, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, με απίστευτα προσόντα για επιθετικό. Οσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, με τον τραυματισμό του και την αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο ματς με το Βόλο, αποτελούν τρανή απόδειξη.


Δείτε περισσότερα για τον Σέρχιο Αραούχο και το νούμερο «11» της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X