Σπανός: «Οι βαθμοί θα έρχονταν, πιο σημαντικό ότι δείξαμε χαρακτήρα»

Σπανός: «Οι βαθμοί θα έρχονταν, πιο σημαντικό ότι δείξαμε χαρακτήρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ιωνικός στη νίκη (0-2) κόντρα στον Ατρόμητο, στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, σημείωσε ότι η ομάδα του άξιζε τo «διπλό», ωστόσο μένει περισσότερο στα αγωνιστικά στοιχεία που έβγαλε, καθώς υπήρχε έτσι κι αλλιώς πίστη για το ότι θα έρχονταν οι βαθμοί.

Το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Σπανού: «Αξίζαμε τη νίκη. Το σημαντικό για μένα, όμως, δεν είναι αυτό, γιατί οι βαθμοί θα έρχονταν, είναι καλή η ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, τακτικά ήταν πολύ καλή, έβγαλε τρεξίματα, δεν αγχώθηκε και νομίζω κράτησε εύκολα το παιχνίδι, το οποίο από την αρχή θεωρούσαμε ότι θα το κερδίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, «συγχαρητήρια» στα παιδιά. Είτε αμυνθήκαμε, είτε επιτεθήκαμε, είτε περιμέναμε για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να γίνει μια αντεπίθεση, νομίζω σε όλα ήταν εξαιρετική και συγκεντρωμένη 100%. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Το κατά πόσο βοηθά την ομάδα αυτή η νίκη: «Εμείς, που δουλεύουμε καθημερινά με την ομάδα ξέρουμε τι έχουμε στα χέρια μας και μέχρι πού μπορεί αυτή να φτάσει. Όμως, αυτό δεν αρκεί στο ποδόσφαιρο. Το έλεγα τόσες αγωνιστικές ότι η ομάδα έπαιζε καλά και, εάν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο με τον Απόλλωνα, θεωρώ ότι έχει δείξει δείγματα γραφής. Όμως αυτό δεν αρκεί, ειδικά στη Super League 1. Άρα το να παίρνεις βαθμούς γρήγορα, νομίζω σε βγάζει από το άγχος, από το άγχος που μπορεί να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής και η κάθε ομάδα, η οποία είναι νεοφώτιστη. Οι βαθμοί είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς. Ταυτόχρονα, αυξήσαμε τη διαφορά κόντρα σε μια ομάδα που ήταν τελευταία. Χωρίς να θέλω να θίξω τον Ατρόμητο. Είναι μια μεγάλη και εξαιρετική ομάδα, με πάρα πολύ καλό υλικό και πιστεύω θα βρει τον δρόμο της».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X