Νόριτς: Το 7-0 από την Τσέλσι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της (VIDEO)

Νόριτς: Το 7-0 από την Τσέλσι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι σταμάτησε στα επτά γκολ απέναντι στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη (7-0), ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ για την πιο βαριά ήττα στην ιστορία των Καναρινιών.

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τη φετινή Νόριτς, η οποία εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στην Premier League και «μαζεύει» έναν σωρό γκολ από τις μεγάλες του Νησιού. Μετά την τριάρα από τη Λίβερπουλ και την πεντάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι σταμάτησε στο 7-0 κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη (βασικός στο πρώτο ημίχρονο, έγινε αλλαγή στο 46′), ισοφαρίζοντας έτσι την πιο βαριά ήττα που έχουν υποστεί ποτέ τα Καναρίνια!

Ήταν τον Νοέμβριο του 2013 όταν η πρωταθλήτρια, τότε, Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε πετύχει επίσης επτά γκολ απέναντι στη Νόριτς με σκόρερ μεταξύ άλλων τους Σέρχιο Αγουέρο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, σενάριο που επαναλήφθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και «σκίασε» και το θετικό σερί που μετράει ο Γιαννούλης, με τον οποίον στη σύνθεσή της η Νόριτς είχε κρατήσει το μηδέν στα 15 από τα 21 παιχνίδια σε Championship και Premier League!

Πλέον, το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε είναι κολλημένο στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς (ισάριθμα 0-0) και διαφορά τερμάτων 2-23 (!).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X