Σέλτικ: Βασικός για πρώτη φορά ο Γιακουμάκης

Σέλτικ: Βασικός για πρώτη φορά ο Γιακουμάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανέλα βασικού για πρώτη φορά παίρνει ο Γιώργος Γιακουμάκης με την Σέλτικ, για τον αγώνα απέναντι στη Σεντ Τζόνσον (23/10, 17:00) για την 10η αγωνιστική της Premiership.

Η Σέλτικ μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Αμπερντίν (1-2) και Μάδεργουελ, υποδέχεται την Σεντ Τζόνσον, με στόχο να πετύχει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς. Οι Κέλτες βρίσκονται στη 4η θέση της βαθμολογίας 16 βαθμούς και στο -4 από την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Κόντρα στην Σεντ Τζόνσον, ο Άγγελος Ποστέκογλου ανακάτεψε την τράπουλα και προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τη σημαντικότερη να είναι αυτή του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο υψηλόσωμος στράικερ για πρώτη φορά παίρνει φανέλα βασικού με την Σέλτικ, ενώ και οι ΜακΚάρθι είναι στο βασικό σχήμα, αντί του Μοντγκόμερι. Εως τώρα πάντως, ο Γιώργος Γιακουμάκης, έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές, μετρώντας 52 αγωνιστικά λεπτά με την Σέλτικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X