Πικέ: «Ο Μπενζεμά δεν βάζει μόνο γκολ, δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε»

Πικέ: «Ο Μπενζεμά δεν βάζει μόνο γκολ, δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζεράρ Πικέ αποθέωσε τον Καρίμ Μπενζεμά, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ.

Ενα από τα πιό ενδιαφέροντα «ζευγάρια» του αυριανού (24/10) Clasico, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, για την 10η αγωνιστική της LaLiga, είναι αυτό του Ζεράρ Πικέ με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των Καταλανών, θα προσπαθήσει να περιορίσει τον Γάλλο επιθετικό των Μαδριλένων, ο οποίος είναι η «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και παραμένει ιδιαίτερα φορμαρισμένος.

Ερωτηθείς σχετικά από την «Movistar», ο 34χρονος στόπερ, «αποθέωσε» τον κατά έναν χρόνο μικρότερο του, Μπενζεμά, δίνοντας έμφαση στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τους «μερένχες»: «Νομίζω ότι ο Κριστιάνο του έδωσε χώρο και τον κάλυψε ιδανικά. Τώρα έχει την ησυχία του να τελειώσει τις ενέργειες του. Ο Καρίμ είναι κάτι περισσότερο από παίκτης που βάζει γκολ. Τα τελευταία χρόνια έχει κάποιες σπουδαίες σεζόν και ξέρουμε την δυσκολία αντιμετώπισης του. Θα είναι διασκεδαστικό και θα περάσουμε καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X