Aπό Μάντσεστερ Σίτι μέχρι Πίτερχεντ

Aπό Μάντσεστερ Σίτι μέχρι Πίτερχεντ

Οι στοιχηματικές επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλία

Στην Πρέμιερ Λιγκ το μοναδικό που με απασχολεί είναι το Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι. Νομίζω τιμές που βρίσκονται πάνω από το 1.80 στο over έχουν αξία. Για τις επιθετικές αρετές της Σίτι φυσικά δεν χρειάζονται να πούμε πολλά. Η Μπράιτον είναι μια ομάδα που μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να προκαλέσει με τη σειρά της ρήγματα. Προς αυτή την κατεύθυνση και η τελευταία συνάντησή τους στο ίδιο γήπεδο, με σκορ 3-2 για τη γηπεδούχο.

Οι μικρές κατηγορίες στην Αγγλία βγάζουν ορισμένα σημεία προς συζήτηση, που ίσως μπορούν να μας δώσουν και ένα καθαρό σύστημα Αγγλικών αουτσάιντερ.

Υπό συζήτηση το 8+ της Μπρίστολ Σίτι που είναι η πιο περίεργη ομάδα στο Αγγλικό Φουτμπόλ. Από τη μία μετρά 17 εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, από την άλλη είναι εξαιρετική στις εξόδους της με πάνω από 50% νίκες σε αυτά. Η Γουέστ Μπρομ έχει σημαντικές απουσίες στον άξονα και στα τρία τελευταία δείχνει μια κοιλιά, με δύο ήττες και μια εντελώς οριακή νίκη.

Στη Λιγκ 2 η Καρλάιλ είναι χωρίς νίκη επί επτά ματς και συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή. Υποδέχεται την Ολνταμ, του παλιού της τεχνικού, Κερλ. Ο τελευταίος δείχνει να το συμμαζεύει κάπως το πράγμα, με την ομάδα του να έχει μαζέψει επτά πόντους στα τέσσερα τελευταία εκτός.

Είναι ψηλά τα 4άρια στο διπλό.

Η Πορτ Βέιλ χωρίς τον βασικό της γκολτζή δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην υποδοχή της Κόλτσεστερ. Απουσία που επιτρέπει σκέψεις στο διπλό που ξεπερνά τις 4,5 μονάδες.
Κλείνω τη Βρετανική βόλτα με μια αναφορά στη Λιγκ 1 της Σκωτίας. Η Πίτερχεντ έχει πίσω της δύο νίκες με εννέα γκολ ενεργητικό και πληρώνει 3+ στην υποδοχή της Φόλκερκ. Με τη φιλοξενούμενη να έχει μόνο μια νίκη επί της ουραγού στα επτά πρόσφατα παιχνίδια της.

Β’ Ιταλίας – Β’ Γαλλίας

Στη Β’ Ιταλίας κόντραρα τη Φροζινόνε και την περασμένη εβδομάδα στο εκτός με την Κοζέντσα. Επιμένω πως ο Γκρόσο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, αφού η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με βάση το ρόστερ που έχει. Η Ασκολι με τρείς νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εκτός, αξίζει σε τιμές κοντά στο 5!

Καλή περίπτωση για γκολ το Γκινγκάμπ-Νιμ στη Β’ Γαλλίας. Επιλογή που προκύπτει από το ρεπορτάζ της Νιμ, όπου έχουμε επιστροφή του βασικού σκόρερ και κυρίως την απουσία του σημαντικού στόπερ Μαρτίνεζ. Δεν αποκλείεται να βγάλει αμυντικά προβλήματα η Νιμ χωρίς τον κομβικότερο αμυντικό της. Η Γκινγκάμπ μετρά τέσσερα σερί οver. Στο 2.40+ να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στο μεταξύ τους.

Προγνωστικά για Over

Για τη Λέχια έκανα αναφορά και την περασμένη εβδομάδα. Στις τέσσερις νίκες της έχει σκοράρει 12 φορές, με ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Υποδέχεται τώρα την Γκόρνικ των τριών σερί over 3,5 στα εκτός έδρας της.

Στη Β’ Σουηδίας, Νόρμπι-Εστερ, με τις δύο ομάδες να έχουν μαθηματικές ελπίδες για τα play off ανόδου. Αν θέλουν να τις εξαντλήσουν πρέπει να παίξουν μόνο για τη νίκη, σε ένα ματς που το over προσφέρεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού, ενώ βοηθά και το ρεπορτάζ. Στη γηπεδούχο έχουμε την επιστροφή του βασικού σκόρερ.

To παιχνίδι μου

Μονό
23/10 –17:00 Γούεστ Μπρομ-Μπρίστολ Σίτι  2 (8.50)

Σύστημα 2-3-4
23/10 –17:00 Καρλάιλ-Ολνταμ 2(3.80)
23/10 –17:00 Πορτ Βέιλ-Κόλτσεστερ 2(5.25)
23/10 –21:30 Πίτερχεντ-Φόλκερκ 1 (3.30)
23/10 –18:30 Φροζινόνε-Ασκολι 2  (4.75)

Δυάδα
23/10 –17:00 Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι Over 2,5 (1.80)
23/10 –20:00 Γκινγκάμπ-Νιμ Over 2,5(2.50)
Στη δυάδα απόδοσης 4.50 ποντάρισμα 7,8 μονάδες

Δυάδα
23/10 –16:00 Νόρμπι-Εστερ Over 2,5 (2.07)
23/10 –16:00 Λέχια-Γκόρνικ Over 2,5(2.00)
Στη δυάδα απόδοσης 4.14 ποντάρισμα 8,5 μονάδες

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X