ΑΕΚ: Για την 5η σερί νίκη (17:00) κόντρα στον Απόλλωνα στην Ηλιούπολη!

ΑΕΚ: Για την 5η σερί νίκη (17:00) κόντρα στον Απόλλωνα στην Ηλιούπολη!
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη αποστολή για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 17:00 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη μετράει ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών έχοντας ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που πάντα στέκεται στο πλευρό της ομάδας. Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Φλέγκα, Κατσινούλα, Παπάκο, Παπούκα, Krijestorac, Τσαταλιό, Τσιστράκη, Ηλιόπουλο, Μαυρωτά, Δίπλαρο, Καζάζη, Μανιουδάκη, Vouksevic, Σταμέλο.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Κώστας Φλέγκας με δηλώσεις του στο pisina.net σχολίασε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: «Θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Η μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες – και στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν – δείχνει ότι θα κρίνει την δεύτερη θέση στον όμιλό μας. Πρόκειται για δύο αξιόλογα συγκροτήματα. Έχουν δώσει ευρωπαϊκούς αγώνες και έχουν ξεκινήσει αμφότερα με νίκες στο εθνικό πρωτάθλημα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται φαβορί. Κι εμείς όμως έχουμε αρκετές δυνατότητες και δεν δικαιούμαστε τον τίτλο του αουτσάιντερ. Έχουμε και ποιότητα και βάθος και εμπειρία. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό. Πηγαίνουμε με στόχο τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X