Αποκλειστικό: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα ονομάζεται «Σεραφείδειον»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αποκλειστικό: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα ονομάζεται «Σεραφείδειον»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τιμά τον Στέλιο Σεραφείδη δίνοντας το όνομα του στο νέο γήπεδο που κατασκευάζεται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να βάλει την… Ιστορία της μέσα στις νέες εγκαταστάσεις.

Ετσι, και στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο προπονητικό κέντρο υπάρχουν και θα… υπάρχουν μεγάλες μορφές της ιστορίας του κλαμπ. Για πάντα… Κάτι που έχει αποφασίσει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εγγυητής και για τα δύο μεγάλα έργα.

Αρχικά, πρώτο και κυριότερο το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου στο Μουσείο της ΑΕΚ θα βρίσκονται κέρινα ομοιώματα μεγάλων μορφών της Ιστορίας της (Λουκάς Μπάρλος, Μίμης Παπαϊωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Μανωλάς, Θωμάς Μαύρος αλλά και των Στέλιου Καζαντζίδη και Κώστα Βουτσά), στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου όπου φιλοξενούνται ήδη οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος, ενώ στα κανόνια που θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν τα ονόματα των Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Ντέμη Νικολαΐδη.

Αποκλειστικό: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα ονομάζεται «Σεραφείδειον»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Σεραφείδειον»: Η ΑΕΚ τιμά τον Στέλιο Σεραφείδη

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν… μένει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα τιμήσει τον Στέλιο Σεραφείδη και με άλλο τρόπο.

Το νέο γήπεδο στα Σπάτα, το στολίδι που ετοιμάζεται στο προπονητικό κέντρο, θα φέρει το όνομα του! Και πιο συγκεκριμένα «Σεραφείδειον». Μάλιστα το συγκεκριμένο γήπεδο στην είσοδο του θα φέρει… μνήμες Νέας Φιλαδέλφειας και «Νίκος Γκούμας», καθώς θα έχει ακριβώς την ίδια όψη με τα περίφημα τουβλάκια που είχε το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης θέλει να βάλει στο… μέλλον του κλαμπ, πινελιές από το παρελθόν. Και τι καλύτερο από το να τιμάς τους ανθρώπους που γιγάντωσαν τον σύλλογο και που πρεσβεύουν τα ιδανικά και τις αρχές του.

Δείτε την χθεσινή εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X