Επανεκκίνηση με νίκη κόντρα στον Άρη θέλει η ΑΕΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Επανεκκίνηση με νίκη κόντρα στον Άρη θέλει η ΑΕΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τον Άρη φιλοξενεί η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Παιχνίδι που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης δίνει η ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤ3) σήμερα απέναντι στον Άρη.

Η Ένωση έρχεται από συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη για αυτό πρέπει να σηκώσει κεφάλι, να κερδίσει τον ισόβαθμο Άρη και να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει και πάλι αμφίβολους τους Ανγκόλα και Φλιώνη. Ο Κολομβιανός δοκίμασε το πόδι του στις προπονήσεις αλλά πονούσε, παρόλο αυτά υπάρχει πιθανότητα να σφίξει τα δόντια και να παίξει έστω και λίγο. Από την άλλη ο Φλιώνης είναι εκτός προπονήσεων δύο εβδομάδες και θα κριθεί τελευταία στιγμή αν μπορεί να παίξει ή όχι. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, όπως και ο Γιώργος Μπόγρης, παρά την φιλολογία που τον ήθελε να τελειώνει από την ομάδα.

Ο Άρης έχει και αυτός προβλήματα καθώς μόλις χθες, ενημέρωσε ότι δύο παίκτες τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και θα απουσιάσουν από τον σημερινό αγώνα. Ο Σταύρος Σχίζας επιστρέφει κανονικά στην ομάδα, με τον Γιάννη Καστρίτη να θέλει η ομάδα του να δείξει το πρόσωπο που είχε και με τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Γιώργο Ανδρικόπουλο (Αττικής).

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα θα τιμηθεί από την διοίκηση της ΑΕΚ ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης για όλα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο, για αυτό και η Ένωση έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ώστε να έρθει νωρίτερα στο γήπεδο για την βράβευση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X