«Το ΝΒΑ έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη FIBA με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ»

NBA: Στους τελικούς ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, 4-2 τους Χοκς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ τοποθετήθηκαν σχετικά με τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών με τη FIBA και τη Euroleague.

Ο εκπρόσωπος του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, Μάικ Μπας, ξεκαθάρισε ότι το ΝΒΑ έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη FIBA με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Παράλληλα, από κύκλους της λίγκας έγινε γνωστό ότι δεν εστάλη επιστολή από τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ προς τον Ζόρντι Μπερτομέου, ενώ δεν έγινε συζήτηση για θεσμοθέτηση «περιφέρειας» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπας: «Το ΝΒΑ έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με τη FIBA, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ενέργειες όπως το Basketball Without Borders και το Basketball Africa League (BAL). Έχουμε επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, δώσει αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας με ομάδες της Euroleague. Ως μέρος της συνεργασίας μας, πρόσφατα προσκληθήκαμε να λάβουμε μέρος σε συζητήσεις για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να αναπτύξουμε το μπάσκετ στην Ευρώπη. Προσδοκούμε να λάβουμε μέρος και σε αντίστοιχες συζητήσεις και στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X