To εγχείρημα της European Super League γίνεται... ντοκιμαντέρ

Επιμένουν για τη δημιουργία της European Super League: Πλάνο με δύο πρωταθλήματα χωρίς μόνιμα μέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To εγχείρημα της ευρωπαϊκής Super League πρόκειται να…φτάσει στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», αρκετοί από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες έρευνές τους, για τα γεγονότα που οδήγησαν στο «σεισμό» του προκλήθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τον Απρίλιο.

Στόχος είναι να γίνει ένα ντοκιμαντέρ, που θα αφηγείται τα γεγονότα από τη σκοπιά των πρωταγωνιστών, εξασφαλίζοντας έτσι μια πρόσβαση στα παρασκήνια σε μια από τις πιο λεπτές στιγμές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι παραγωγοί έχουν ήδη έρθει σε επαφή με πρόσωπα όπως ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, o πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέ Ανιέλι, αλλά υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για το εάν οι παράγοντες των ιδρυτικών συλλόγων θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Μεταξύ των εταιρειών παραγωγής που εμπλέκονται είναι και η Fulwell 73, στην οποία ανατέθηκε από τον Sky να κάνει ένα ντοκιμαντέρ 90 λεπτών για το θέμα.

Στόχος ήταν να είναι όλα έτοιμα μέχρι το τέλος του 2021, αλλά πλέον αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X