Στην «αντεπίθεση» ο Ικάρντι – Πώς εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για να γυρίσει στις προπονήσεις

Στην «αντεπίθεση» ο Ικάρντι – Πώς εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για να γυρίσει στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει τα μηνύματα αγάπης και αφοσίωσης με αποδέκτη την Γουάντα Νάρα ο Μάουρο Ικάρντι ο οποίος όμως έχει βρει τρόπο να την πιέζει για να επιστρέψει σε εκείνον και να λήξουν όλα.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος στην εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής, «Los Angeles de la Manana», ο 28χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν εκβιάζει την σύζυγό του, με το να απέχει από τις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Νάρα,η οποία εκτελεί και χρέη μάνατζερ του Ικάρντιμ έχει οικονομικά οφέλη από την παρουσία του στα παιχνίδια και τις προπονήσεις της γαλλικής ομάδας. Έτσι η απουσία του από αυτά αποτελεί ένα οικονομικό πλήγμα για την 34χρονη.

Έτσι, πάντα με βάσει τα όσα μετέφερε η εκπομπή, ο 28χρονος πιέζει την Νάρα να επιστρέψει μένοντας εκτός προπονήσεων ενώ έχει και άλλες απαιτήσεις. Σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους, της μετέφερε ότι πρέπει να ανεβάσει μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της οικογένειας για να βάλει τέλος στις φήμες περί χωρισμού, και στη συνέχεια να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Επίσης, της ξεκαθάρισε ότι πρέπει να σταματήσει όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες που έχει. Μόνη της εργασία θα είναι αυτή του μάνατζερ αυτού. Τέλος ο Ικάρντι απαιτεί από την Παρί να δεχθεί η Νάρα να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροπλάνο της ομάδας με την υπόλοιπη αποστολή για να μην μπορέσει να ταξιδέψει άλλη φορά μόνη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X