Αρης: Και δεύτερο κρούσμα μια ημέρα πριν το ματς με την ΑΕΚ

Αρης: Και δεύτερο κρούσμα μια ημέρα πριν το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Αρη μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (Σάββατο 23/10, 20:00) στα Λιόσια.

Μεγαλώνει το πρόβλημα με τον κορωνοϊό στον Αρη. Στις τάξεις της ομάδας βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα με Covid 19, μετά το πρώτο που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.

Αμφότερα τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό είναι μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έχουν πάρει όλα τα μέτρα που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Τη Δευτέρα (25/10), με βάσει την εξέλιξη, προγραμματίστηκε να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίσχνευης κορωνοϊού η ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν το δεύτερο κρούσμα αναφέροντας: «Η ΚΑΕ Αρη ανακοινώνει ότι βρέθηκε δεύτερο θετικό δείγμα Covid-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Το μέλος του ΑΡΗ είναι ήδη σε καραντίνα και η ομάδα ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X