Δικηγόροι Μπενζεμά: «Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεων του -Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο»

Δικηγόροι Μπενζεμά: «Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεων του -Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση στον Ματιέ Βαλμπουενά έκαναν οι δικηγόροι του Καρίμ Μπενζεμά.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, την απαλλαγή του από τις κατηγορίες και στράφηκαν εναντίον του Βαλμπουενά.

«Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεών του. Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο. Και υπάρχει άλλο ένα θέμα καθώς ουδείς ασχολείται με τη γυναίκα που είναι μαζί, ούτε καν οι αστυνομικοί» είπαν αρχικά και συμπλήρωσαν:

Ο Μπενζεμά έγραψε το βίντεο σαν να έβγαζε selfie. Η κοπέλα δεν ήξερε ότι γινόταν καταγραφή. Το να γράψεις σε βίντεο κάποιον χωρίς να το γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι παράνομο».

Σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση του Μπενζεμά ειπώθηκε από τους δικηγόρους του: «Σε όλη την καριέρα του έχει πάρει μόνο τρεις κίτρινες κάρτες, έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο ομάδες και εξακολουθεί να πληρώνει φόρους στη Γαλλία. Για ποιο λόγο θα εμπλεκόταν σε μια εγκληματική πράξη;

Θυμίζεται πως δέκα μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή είναι η πρόταση της εισαγγελίας εναντίον του Μπενζεμά, αλλά και 75.000 ευρώ πρόστιμο. Η εισαγγελέας της υπόθεσης, Σεγκολέν Μαρέ, τόνισε: «Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε”. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε “εξουσία”, δεν “έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά”, όμως τον συμβούλευσε να “πάρει την σωστή απόφαση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X