To μομέντουμ οδηγεί στο 1.95

To μομέντουμ οδηγεί στο 1.95

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη La Liga.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (22:00): Η Άρσεναλ έκλεισε την 8η, η Άρσεναλ ανοίγει και την επόμενη αγωνιστική. Αυτή τη φορά οι κανονιέρηδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Άστον Βίλα παραμένει από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες, όμως πηγαίνει στο Emirates ύστερα από σοκ.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (22:00): Βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού με την Πάλας η Άρσεναλ μπορεί να νιώθει και ικανοποιημένη με την ισοπαλία, αφού η Κρίσταλ της γύρισε το ματς κι εν τέλει ο Λακαζέτ την έσωσε στο 90+5’! Βέβαια, στον Αρτέτα δεν αρκεί η διατήρηση του αήττητου που έφτασε τα πέντε ματς. Οι κανονιέρηδες καλούνται να χτίσουν σερί νικών για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και για αυτό παραμένουν πιεσμένοι. Στο ματς με την Βίλα, ο Ισπανός σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να καλύψει τα αμυντικά κενά που επανεμφανίστηκαν στο τελευταίο ματς. Κόντρα στη Βίλα δεν την παίρνει για αμυντική χαλάρωση, συνεπώς το τρανζίσιον θα έχει τεράστια σημασία για τους γηπεδούχους. Ο Σακά μοιάζει δύσκολο να προλάβει, ωστόσο, η επιστροφή του Λακαζέτ, που πήρε ψυχολογία με το τελευταίο του γκολ, καλύπτει το κενό.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (22:00): Για την Βίλα ο στόχος είναι ο ίδιος. Να καλύψει το χαμένο έδαφος και επιτέλους να βρει ισορροπία στο παιχνίδι της. Βέβαια, ο Σμιθ περισσότερο ρόλο ψυχολόγου είχε την εβδομάδα που πέρασε παρά προπονητή. Το σοκ με την ανατροπή της Γουλβς το Σάββατο ήταν τεράστιο. Δεν είναι και λίγο να νικάς 2-0 στο 79’ και στο 90+5’ να χάνεις 2-3 μέσα στην έδρα σου. Έτσι με δύο σερί ήττες στην πλάτη το έργο στο Λονδίνο δείχνει δύσκολο. Παράλληλα, η ενδεκάδα ζητάει ανάσες, ενώ οι Τραορέ και Μπέιλι παραμένουν αμφίβολοι.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (22:00): Θολό τοπίο. Η Άρσεναλ μπορεί να μην το πλήρωσε αλλά έδωσε ανησυχητικά δείγματα κόντρα στην Πάλας. Η Άστον Βίλα είναι ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί μετά την ήττα-σοκ στο τελευταίο, ενώ παράλληλα δείχνει και κάπως κουρασμένη. Με τον άσσο να έχει ανέβει σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές θα στηρίξουμε τους κανονιέρηδες, που τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο στο κομμάτι της ψυχολογίας υπερτερούν, ενώ καίγονται και για τη νίκη. Στην τελική προειδοποίηση στο τελευταίο ματς ίσως κάνει καλό στους γηπεδούχους. Πάμε στοίχημα με τον άσσο στο 1.95 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Οσασούνα – Γρανάδα (22:00): Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο η Οσασούνα, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο και είναι στην 2η θέση, αλλά σε ισοβαθμία με άλλες τρεις ομάδες. Την περασμένη αγωνιστική πήρε την 3η διαδοχική νίκη της, μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ μάλιστα με 2-1. Προηγήθηκε με τον Τορρό στο 26′, έκλεισε έτσι το ημίχρονο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου δέχθηκε πίεση και δεν άντεξε. Ήρθε η ισοφάριση στο 55′, απειλήθηκε με ανατροπή, αλλά στις αντεπιθέσεις έψαχνε και αυτή την στιγμή της. Την βρήκε εν τέλει στο 87′ με τον Άβιλα και πήρε το τεράστιο τρίποντο. Στην έδρα της όμως ζορίζεται αρκετά, καθώς έχει μόλις μια νίκη στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει και αν θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πρέπει να βρει τρόπο να βελτιωθεί.

Οσασούνα – Γρανάδα (22:00): Επιτέλους νίκη για την Γρανάδα, η οποία πήρε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν, με το 1-0 επί της Σεβίλλης εντός έδρας. Έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε με εμφατικό τρόπο, καθώς δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα. Ένα γκολ στο 25′ ήταν αρκετό, παρότι δέχθηκε ισχυρή πίεση στη συνέχεια. Άντεξε μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο που της δίνει ψυχολογία για να πάει να παλέψει στην έδρα της ανεβασμένης Οσασούνα. Εκτός έδρας πάντως βγάζει σημαντικές αδυναμίες, καθώς σε τέσσερα ματς μακριά από την βάση της, έχει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, όπου έχει σκοράρει μόλις μια φορά.

Οσασούνα – Γρανάδα (22:00): Η Οσασούνα έρχεται από τρεις σερί νίκες, μπορεί να έχει θέματα εντός έδρας, αλλά η Γρανάδα έχει πολύ μεγαλύτερα εκτός έδρας. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά θα στηρίξουμε την έδρα και την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Πάμε στοίχημα με τον άσο σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X