ΑΕΚ: Η επιστροφή του Τσιντώτα

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Τσιντώτα
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για ενεργοποίηση του Παναγιώτη Τσιντώτα μετά από το πρώτο ματς με τη Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι όμορφες στιγμές δεν κρατούν για πάντα. Στην ΑΕΚ μπορεί να απόλαυσαν ένα ήρεμο διάστημα με απόλυτη αγωνιστική διαθεσιμότητα του υλικού στις βουλές του Γιαννίκη, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Ο Γέβτιτς είναι νοκ άουτ από την περασμένη Κυριακή – έτσι και αλλιώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις – ενώ είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη και η παρουσία του Στάνκοβιτς. Κάτι που φέρνει προ των πυλών της 11άδας τον Παναγιώτη Τσιντώτα και ανάβει την κουβέντα στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία.

Πολλά για τον Αυστριακό τερματοφύλακα θα κριθούν εντός της ημέρας. Ο Στάνκοβιτς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν είναι κάτι νέο, δεδομένου πως είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται πιο έντονο από άλλες φορές. Στην ΑΕΚ καλούνται να συναποφασίσουν με τον έμπειρο πορτιέρε, εάν θα πορευθούν με συντηρητική αγωγή ή θα τον υποβάλουν σε καθαρισμό που θα τον θέσει νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες.

Δείτε περισσότερα για την επιστροφή του Παναγιώτη Τσιντώτα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X