Σόλσκιερ: «Μην υποτιμάτε τους παίκτες, παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Σόλσκιερ: Ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ματς, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, τόνισε πως οι παίκτες του γνωρίζουν πόσο τυχεροί είναι που φορούν τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ενώ δήλωσε πως είναι συνήθεια για την ομάδα του να γυρίζει τα παιχνίδια.

«Μην υποτιμάτε τους παίκτες. Παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρουν ότι είναι οι πιο τυχεροί άντρες στον κόσμο. Τους το είπα απόψε. Είναι οι πιο τυχεροί άντρες στον κόσμο, οι 11 (που ξεκινούν) και οι αναπληρωματικοί είναι αυτοί που μπορούν επίσης να παίξουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι κάτι που θέλουν να κάνουν τόσα εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια.

Πίστευα ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαν δύο ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ και αυτό πρέπει να σταματήσει. Έχουμε τη συνήθεια να το κάνουμε αυτό σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο νόμιζα ότι παίξαμε καλά, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν και συνέχισαν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X